Wega Group logo
28/5/2020

Tutustu tiimiimme – lakiasioista vastaava johtaja Tuomas Näsi

Alkuvuodesta alkanut Tutustu tiimiimme -artikkelisarja on tähän mennessä esitellyt asiantuntijoita Wegan LNG-, bioenergia- ja advising-tiimeistä. Artikkeleissa pääset tutustumaan tarkemmin sekä wegalaisten työnkuviin että siihen, millaisia tyyppejä olemme työkavereiden mielestä ja mitä teemme vapaa-ajalla. Tällä kertaa esittelyvuorossa on lakiasiantuntijamme Tuomas Näsi

Wegan tiimiin vuonna 2018 liittynyt Tuomas toimii Wegan lakiasioista vastaavana johtajana. Pääpaino hänen työssään on viime aikoina ollut LNG-liiketoiminnan ja siihen liittyvien leasing- ja palvelumalliemme kehittämisessä ja neuvottelemisessa sekä Wegan tytäryhtiö Finbexin syksyllä avautuvan selainpohjaisen biomassan markkinapaikan dokumentaation laatimisessa. Tuomaksen mielestä parasta hänen työssään on sopimusten laatiminen ja neuvottelu sekä ihmisten kohtaaminen.

Tuomas on oikeustieteen maisteri Turun yliopistosta. Hän on aiemmin työskennellyt asianajajana yrityskauppojen, energia-alan järjestelyiden sekä kiinteistökauppojen parissa, viimeisimpänä ennen Wegalle siirtymistään Suomen suurimmassa asianajotoimistossa Roschierilla.

Työkavereiden mukaan Tuomaksella on pilke silmäkulmassa, ja samaan aikaan häntä kuvaillaan myös asialliseksi. Hän ei kuitenkaan ole turhan totinen tyyppi ja ilahduttaa meitä kollegoita silloin tällöin myös erinomaisen viisailla lausahduksilla, kuten: ”Jos jokin asia on kirjoitettuna epäselvä, on se varmasti sitä myös päässäsi.” Lisäksi Tuomaksella on kollegoiden mielestä lehmän hermot!

Tuomas kertoo, että hänen vapaa-aikansa täyttävät kaksi päiväkoti-ikäistä lasta sekä liikunta monipuolisesti vuodenaikojen mukaan, talvisin suksilla ja kesäisin juosten henkistä ja fyysistä hyvinvointia tavoitellen.

Tutustu tiimiimme -sarja jää lyhyelle kesätauolle, ja seuraava osa ilmestyy elokuussa. Silloin palaamme esittelyissä LNG-tiimiin, josta esittelyvuoroon pääsee seuraavaksi Mikhail. Aiempia esittelyitä pääset lukemaan helposti urasivumme kautta, jonne on kerätty Tutustu tiimiimme -sarjan aiemmin ilmestyneet kolme osaa.