Wega Group logo
25/10/2019

Wega apuna EU:n liikennesektorin rahoitustukien hakemisessa

Wega avusti onnistuneesti Kokkolan, Oulun ja Rauman satamia EU:n rahoitushaussa, joka oli suunnattu kattavan verkon satamille. EU:n liikenneinfrastruktuuriin keskittyvä Verkkojen Eurooppa -ohjelma investoi liikennehankkeisiin, jotka auttavat parantamaan liikenne- ja kuljetusverkostoja eri puolilla EU:ta, pääpainon ollessa kestävissä liikenne- ja kuljetusmuodoissa.

Tuetut hankkeet kehittävät satamien infrastruktuuria, mahdollistavat tehokkaat takamaayhteydet, vähentävät ruuhkia ja päästöjä sekä lisäävät turvallisuutta.

Wega on EU-rahoituksen asiantuntija – viimeisten kuuden vuoden aikana olemme kotiuttaneet asiakkaillemme yli 120 miljoonaa euroa kestävään liikenteeseen, päästövähennyksiin sekä uusiutuvaan energiaan liittyviin investointiprojekteihin. Tarjoamme tukirahoituspalveluja, joissa asiantuntijamme huolehtivat koko tukirahoitusprosessista ja siihen liittyvästä byrokratiasta sekä rahoitusta saaneiden hankkeiden hallinnasta.

CEF Liikenne -haku on auennut jälleen 16.10.2019 ja päättyy 26.2.2020. Lue lisää Wegan tukirahoituspalveluista ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Lisätietoja antaa

Eija Kanto
Director Advising, Partner
+358 50 521 0807
eija.kanto@wega.fi