Wega Group logo
27/3/2020

Autamme kartoittamaan tukirahoitusmahdollisuutesi

Tämän hetkisen maailmantilanteen vaikutukset talouteen ja yritysten toimintaan ovat mittavia, ja epävarmuuden takia hyvienkin investointien tekeminen on nyt vaikeaa. Sekä kansallisella että EU-tasolla pyritään helpottamaan yritysten tilannetta, ja olemassa olevien tukiohjelmien lisäksi tarjolla on lisätukea yritysten toiminnan jatkamiseen ja investointien toteuttamiseen.

Suomessa on lisätty yrityksille tukia myöntävien tahojen myöntämisvaltuutta ja avattu yritysten haettavaksi erilaisia tukia investointien mahdollistamiseksi poikkeuksellisessa tilanteessa. Eilen eduskunta korotti lisäbudjetissaan yritystukiin varatut rahat miljardiin euroon alkuperäisestä 200 miljoonasta. Rahoitus tulee haettavaksi olemassa olevien kanavien kuten Business Finlandin ja ELY-keskusten kautta.

Niin Business Finlandilta kuin ELY-keskuksilta voi hakea liiketoiminnan kehitysrahoitusta häiriötilanteeseen, ja esimerkiksi työ- ja elinkeinoministeriö myöntää yrityksille investointitukea hiilen energiakäytöstä luopumiseen. Rahoitusta on tarjolla eri tahoilta sekä kansallisella että EU-tasolla, mutta omalle yritykselle sopivien tukimahdollisuuksien löytäminen voi olla haastavaa, etenkin kun poikkeustilanteessa on paljon muutakin selviteltävää.

Me olemme tunnettu tukirahoituksen asiantuntija, ja kokemuksemme ja osaamisemme mahdollistavat investointitukien nopean kartoituksen yrityksesi tarpeisiin. Viimeisen kuuden vuoden aikana olemme kotiuttaneet asiakkaillemme yli 120 miljoonaa euroa kestävän kehityksen investointiprojekteihin.

Nyt kannattaa kartoittaa yrityksesi mahdollisuudet erilaisiin tukirahoitusvaihtoehtoihin – lataa tästä esite ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme jo tänään. Autamme sinua selvittämään, mitä tukia sinun yrityksesi voisi tässä tilanteessa hakea.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Eija Kanto
Director Advising, Partner
+358 50 521 0807
eija.kanto@wega.fi

Wega
Piispanportti 10 A
02200 Espoo, Finland