Wega Group logo
25/10/2023

Biokaasusta kilpailukykyä kuljetusyrityksille ja liikennöitsijöille

Päivitetty 8.11.2023

Kaasusta kilpailukykyä kuljetusyrityksille ja liikennöitsijöille -tapahtuma on siirretty tammikuulle 2024. Ilmoitamme uuden tapahtuma-ajan ja ilmoittautumislinkin lähempänä tapahtumapäivämäärää.

**

Wega on mukana yhdessä BioKymppi Oy:n kanssa Business Joensuun järjestämässä keskustelutilaisuudessa Joensuussa keskiviikkona 8.11.2023. Tilaisuus on suunnattu erityisesti alueen kuljetusyrityksille ja liikennöitsijöille.

Kutsu tilaisuuteen

Kilpailuetuna vastuullisuus. Mitä biokaasu voisi merkitä yrityksesi kilpailukyvylle? Onko kaasu kilpailukykyinen muihin polttoaineisiin nähden ja mitä se maksaa? Kaasun käyttöön yritysten ajoneuvojen käyttövoimana liittyy paljon kysymyksiä ja ennakkoluuloja.

Vastataksemme näihin kysymyksiin ja auttaaksemme yritystäsi ottamaan askeleen kohti päästötavoitevaatimuksia, järjestämme yhteistyössä yritysten kanssa keskustelutilaisuuden, jossa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella biokaasusta osana kuljetusalan energiamurrosta kohti vähäpäästöisempiä ajoneuvoja.

Aika: keskiviikko 8.11.2023 klo 17:30–19.30

Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, Louhela-Sali (1-rakennus, 1. krs)

  • Buffet avoinna klo 17:30 alkaen
  • Tervetuloa – Toimitusjohtaja Niko Ristikankare/Wega Oy:sta kertoo liikennebiokaasualan näkymistä Suomessa ja Pohjois-Karjalassa erityisesti raskaaseen liikenteeseen.
  • Kiteeläinen yrittäjä Mika Juvonen/Biokymppi Oy:stä kertoo biokaasun tuotannosta Kiteellä ja jakelusta Itä-Suomen alueelle. Paikallisesti tuotettu liikennebiokaasu parantaa alueen huoltovarmuutta ja pienentää liikenteen CO2-päästöjä sekä kustannuksia.
  • Wegas-asiakasyrityksen käyttökokemuksia biokaasun käytöstä raskaan ajoneuvon käyttövoimana.
  • Paikalla ovat myös raskaan kaluston valmistajien edustajia, joille voi esittää kysymyksiä raskaan liikenteen kaasuajoneuvoista.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 2.11.2023 mennessä. Ilmoittautuminen Business Joensuun sivuilta täältä.