Wega Group logo
23/4/2020

Wegan terminaalitiimi vastaanotti ensimmäisen laivansa Inkoossa

Terminaalitiimimme pääsi tiistaina 14.4. tositoimiin, kun vastaanotimme ensimmäisen laivan Inkoon terminaaliin. Vastaanoton ohjaksissa toimi Inkoon terminaalipäällikkömme Ville Lehtonen, joka on laivanlastausten ja -purkujen kokenut konkari. Evinco-aluksen vastaanotto sujuikin erinomaisesti vaihtelevassa säässä.

Aluksen purku sujui hyvin, ja tiimimme oli alusta asti tilanteen tasalla. Kiitokset koko ammattitaitoiselle terminaalihenkilökunnallemme”, Wegan terminaalitoimintojen johtaja Jussi Ruikka sanoo.

Ensimmäisen laivan tuloon valmistauduttiin huolella, ja vastaanotto suoritettiin turvallisuudesta tinkimättä. Varotoimena laiva muun muassa ympäröitiin öljypuomeilla riskien minimoimiseksi.

Wega on operoinut vuodesta 2019 lähtien öljyterminaalia Inkoon satamassa, jossa polttoaine varastoidaan maanalaisessa kallioöljyvarastossa. Terminaaliin on toteutettu mittava uudistusprojekti, jossa se on tuotu nykyaikaan digitaalisilla ratkaisuilla ja reaaliaikaisella tiedonkululla. Nyt operoinnissa päästiin uuteen vaiheeseen; toinen laiva saapui Inkooseen toissapäivänä, ja lisää odotetaan lähiaikoina.

Wegan terminaalipalveluihin kuuluu terminaalien jokapäiväinen operointi, kunnossapito ja toiminnan kehittäminen. Lue lisää terminaalipalveluistamme täältä.